KLABU x Filling Pieces voor Keti Koti

person Posted By: Up To Do Good

KLABU en Filling Pieces presenteren met trots de nieuwe ‘United Spirit’ capsulecollectie voor Keti Koti 2024, waarin familie wordt gevierd.

Deze samenwerking eert het Surinaamse erfgoed en het belang van familie bij het verenigen van vorige en toekomstige generaties.

De collectie, waarin invloedrijke Nederlandse publieke figuren centraal staan, omvat een limited edition Keti Koti-shirt en -jas. De opbrengsten ondersteunen de bouw van een clubhuis in Suriname voor lokale kinderen, waarmee sport, kunst en educatie worden bevorderd.

We zijn verheugd om een banner van meer dan 6 meter in onze etalage in de Schiphol Plaza-winkel te tonen, die de levendige geest en het belang van deze collectie weergeeft.

De collectie van shirts voor volwassenen en kinderen is vanaf vandaag, 27 juni 2024, verkrijgbaar op uptodogood.nl en in onze Schiphol Plaza-winkel. SHOP NU

Wij zijn in business om goed te doen. Met uw aankoop geeft u iets terug aan de natuur en de maatschappij.

zondag maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag januari februari maart april mei juni juli augustus september oktober november december

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password